Mittatilauspäivät 11.-29.2.

KEVÄÄN JA KESÄN MITTATILAUSVAATTEET KANNATTAA TULLA TILAAMAAN NYT!

OLIPA TARPEEN HANKKIA UUSI MITTATILAUSPUKU, MITTATILAUSTAKKI TAI MITTAPAITA, SAAT -15 % ALENNUKSEN KAIKISTA MITTATILAUKSISTA 29.2. LAUANTAIHIN ASTI.

KEVÄÄN UUTUUTENA  ON TARJOLLA ITALIALAINEN MONTALIANI MITTATILAUSPAITA. LAADUKKAAN ARTIGIANO PAIDAN RINNALLA.

MONTALIANI ON ABRUZZON MAAKUNNASSA CHIETIN KAUPUNGISSA SIJAITSEVAN,  1992 PERUSTETUN ”PAITALABORATORION” VALMISTAMA TODELLA HYVÄLAATUINEN MITTATILAUSPAITA. PAITALABORATORIO EI OLE TEHDAS VAAN PAITOJA VALMISTAVA ISO ATELJEE. PAITALABORATORIO VALMISTAA PÄÄASIASSA MITTAPAITOJA ITALIALISILLE JA KANSAINVÄLISILLE BRÄNDEILLE.

VERRATTUNA ARTIGIANON PAITAAN MONTALIANI TARJOAA MITTATILAUSPAIDAN, JOHON VOI VALITA KÄSINTEHTYJÄ VIIMEISTELYJÄ. KUTEN KÄSIN VIIMEISTELLYT OLKASAUMAT, HIHANSAUMAT, NAPITUSLISTOJEN OMPELEET SEKÄ KAULUKSEN SISÄPUOLEN OMMEL. TÄMÄ KÄSINVIIMEISTELY TEKEE PAIDASTA TODELLA MUKAVAN JA PEHMEÄN KÄYTTÄÄ. KÄSINVIIMEISTELTYNÄ SAUMAT OVAT PEHMEÄMMÄT KUIN KONEOMPELEEN JÄLJILTÄ.  VOIT HALUTESSASI TILATA PAIDAT NAPOILAISELLA RYPYTETYLLÄ OLKAPÄÄLLÄ.

KANGASVALIKOIMASSA ON PALJON KAUNIITA PELLAVAKANKAITA KEVÄÄKSI JA KESÄKSI.

http://www.montaliani.it

PUKUPUOLELLA SCUDERI TARJOAA  UUTUUTENA UPEITA JA KEVYITÄ LAATUJA ERMENGILDO ZEGNAN KESÄPUKUKANKAISTA. TARJOLLA ON MUUNMUASSA LEGENDAARINEN,  ERMENGILDO ZEGNAN SUPER FINE AUSTRALIAN WOOL TROFEO -KANGAS.

MITTATAKKEIHIN ON TARJOLLA LORO PIANAN, CARNETIN JA VITALE BARBERIKSEN UPEITA KANKAITA. UNOHTAMATTA HOLLAND AND SHERRYN BRITTI -KANKAITA.

TERVETULOA MITOILLE !!!