Mittatilauspaidat

ARTIGIANO Asoni Logo_CMYK

Artigiano on sveitsiläinen paitavalmistaja, jonka löysin Firenzen Pitti Uomo miestenmuotimessuilta. Artigiano aloitti paidan valmistuksen vuonna 1972.  Artigiano valmistaa valmispaitoja sekä mittatilauspaitoja Heillä on erittäin monipuolinen ja moderni mittatilauspaitajärjestelmä, jonka sain käyttööni. Paidat tilataan käyttäen selkeää ja helppoa internetsovellusta, josta tilaus menee käytännössä suoraan odottamann tuotanto vuoroaan.

Artigiano käyttää paidoissaan italialaisia ja sveitsiläisiä laadukkaita puuvillakankaita. Paitojen mittaus tapahtuu käyttämällä apuna sovituspaitaa, kuten mittatilauspukujenkin mitoituksessa. Sovituspaidan ja asiakkaan mittojen perusteella tehdään vartalon vaatimat ja asiakkaan toivomat muutokset mittoihin. Paitoihin voi valita lukuisia erilaisia yksityiskohtia, kuten kontrastikangas kauluksenjalan ja kalvosimen sisäpuolelle tai ulkopuolelle. Saatavana on monia erilaisia kaulus- ja kalvosinmalleja. Nimikointi kuuluu paidan hintaan, jos sen haluaa. Nappien värin sekä napinreiän värin voi myös valita.  Paitaan voi tehdä todella paljon mittamuutoksia saadakseen siitä mieleisensä ja istuvan.

Uutena optiona Paidan kaulukseen ja kalvosimiin  voi valita liimatun kovikkeen tai ns. irtoliina rakenteen, jossa  tukiliinaa ei liimata kankaaseen vaan se on irrallaan kankaasta.

Paidoissa on paljon laadukkaita yksityikohtia kuten alla esitellyt.

artigiano

Paitojen toimitusaika on noin neljä viikkoa ja hinnat alkavat 160 € ylöspäin.

Artigianon nettisivulle pääsee tästä: Asoni.ch/en

MTM Zutaten

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s