Mittatilauspuvut

MITTATILAUSPUKU

Mittapuku, mittatilauspuku, mittamuutospuku, mtm puku (made to measure) on yksilöllinen pukutehtaan valmistama puku asiakkaan toiveiden mukaan. Puvun mittaus/sovitus tapahtuu yleensä ns. sovituspuvun avulla. Sovituspuvulla pystytään tarkistamaan tärkeitä asioita kuten tasapaino, että takki ja housu laskeutuisivat kauniisti ja vaatteen väljyys olisi tasaisesti edessä ja takana. kansan kielellä tämä tarkoittaa että huomioidaan asiakkaan ryhti. Onko hänen seisoma-asento kumara vai suora.

Lisäksi katsotaan mm. olkapäiden korkeudet, väljyydet selässä, vyötäröllä ja lantiolla sekä reidellä. Mittatilauspuku kannattaa tilata vaatturilta, koska hänellä on taito ja ymmärrys mittapuvussa esiintyvien ”virheiden” korjaamiseksi oikeilla mittamuutoksilla. Lisäksi on aina parempi että sama henkilö tekee lopulliset muutokset ja hienosäädöt mittapukuun, kun  joka on ottanut mitatkin ja nähnyt tarvittavat muutokset. Villasta valmistettuja mittatilauspukuja voidaan muotoilla prässäämällä ja näiden muutosten selittäminen ulkopuoliselle ompelijalle tai vaatturille on hankalaa.

SCUDERI, MADE IN ITALY

Katso tästä Scuderin esittelyvideo

Scuderi mittatilauspuvut ovat full canvas pukuja joissa ei käytetä liimakankaita tuenta materiaaleina. Vaan takin rinnan muoto on ommeltu ns. tukiliinoitukseen joka on takin kankaan ja vuorin välissä. Puvun kangas säilyttää näin luonnollisen laskeutuvuuden tunnun, puku hengittää ja tuntuu päällä kevyeltä ja pehmeltä ollen kuitenkin ryhdikäs. Kaikki puvun materiaalit ovat luonnonkuituja. Mittapuvussa on monia yksityiskohtia jotka valmistetaan käsityönä ompelemalla neulalla ja langalla. Esimerkiksi takin kaulus, hihanaukot, vuorin kiinnitys monin paikoin on käsin ommeltu.

Scuderin oma kangasvalikoima  on Vitale Barberiksen kankaista  rakennettu.  Sen  lisäksi  kankaan voi valita  halutessaan Italialaisten , Loro Pianan, Guabellon, Piacenzan, Redan tai  Englantilaisen Holland and Sherryn valikoimista.

Mallivalikoima on laaja. Valittavissa on useita eri napitus-, tasku- ja kaulusvaihtoehtoja. Napit,  vuorikankaan ja vaikka kyynärpaikat voi valita useista vaihtoehdoista ja näin yksilöidä puvun tai takin mieleisekseen

Pukujen toimitusaika on 4 viikkoa

Hinnat alkaen:

puku 1300€, takki 1100€, housut 400€ ja liivit 390€

Päällystakki 1350€

TERVETULOA MITOILLE JA TILAAMAAN  HIENO PUKU !!

2 kommenttia artikkeliin ”Mittatilauspuvut

 1. Hei,

  Missä mittatilaustyönä tehdyn puvun hinnat pyörii?
  Jos mittatilauksena on esimerkiksi perus tummapuku n. 170cm henkilölle.

  Tykkää

 2. Hei,
  Pahoittelut että viesti on jäänyt huomiotta. Saan näistä yleensä ilmoituksen puhelimeen, mutta nyt on jäänyt tulematta. Mittapuvut Italiasta alkavat hinnasta 1300e ja uusi edulisemman pukuvalmistajan mittapuvun hinta alkaa 750e ylöspäin
  T.Sami

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s