Palvelut

RÄÄTÄLIPUVUT, TILAUSVAATTEET

Vaatturi Eklund tarjoaa sinulle ateljeetyönä valmistettuja pukuja, takkeja, housuja, liivejä ja päällystakkeja. Valmistan  vaatteet modernilla otteella noudattaen laadukkaita käsityövalmistusmenetelmiä – takkien irtoliinoitukset ”full canvas”, käsityönä istutetut hihat ja kaulukset. Sekä lukuisia muita yksityiskohtia, kuten napinlävet, jotka ovat valmistettu käsin.

 

Eklund-4         napinlävet

Erityisosaamistani on italialaistyylisten kevyesti tuettujen ja lähellä vartaloa istuvien vaatteiden valmistus, jolloin takissa ei ole olkatoppauksia ja hihat ovat istutettu hyvin lähelle luonnollista olkapäätä.

Yhtä lailla valmistan klassisesti tuettuja ryhdikkäitä pukuja ja takkeja. Pyrin tekemään sitä, mitä asiakas haluaa ja toivoo. Pystyn myös opastamaan ja ohjaamaan oikeisiin valintoihin yli 20 vuoden kokemuksella miesten vaatetuksen parissa kertyneellä kokemuksella.

10929148_1456460517962283_418499697119869070_n                          310535_287824321257591_285631948_n

Valmistan vaatteet laadukkaista italialaisista kankaista, kuten Loro Piana ja Reda. Valmistan myös asiakkaan omista kankaista vaatteita.

Kauttani saa myös laadukkaita sveitsiläisiä Artigianon mittatilauspaitoja ja Scuderin italialaisia mittatilauspukuja. Näistä löydät lisää tietoa mittatilaustuotteet osiosta.

KORJAUSOMPELU JA MUODISTUS PALVELUT

Korjaan ja muodistan  niin uudet kuin käytetyt vaatteet.  Esimerkiksi puvuntakin pienentäminen  yhdellä koko numerolla maksaa noin 65-100e tähän sisältyy hartioiden  kaventaminen noin 1-1,5 cm, keskiselän kaventaminen, ja vyötärön kaventaminen sekä lantion kaventaminen.

Hihojen lyhennyksessä pyrin tekemään hihansuun aina alkuperäisen näköiseksi. kuvassa alla on puvuntakin hiha jota on lyhennetty 5 cm, hihansuuhun on tehty valehalkio ja napinlävenkuvat konella uuteen kohtaan.

IMG_2083

 

 

 

 

4 kommenttia artikkeliin ”Palvelut

 1. Hei!

  Minulla on itse tehty naisten villakangastakki, josta puuttuu napit ja napinlävet, noin 4 kpl yksirivinapitus. Paljonko arviolta maksaa napinläpien tekeminen? Napit voin kiinnittää itse.

  Tykkää

 2. Hei,
  kysyisin hinta-arviota vuorellisen puvuntakin hihojen lyhennykseen.
  Kiitos jo etukäteen!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s